Fonkelzorg komt naar Orthen in ‘s-Hertogenbosch!

Hallo allemaal, het is zo ver, dit jaar komen de huisartsen van Fonkelzorg naar de wijk Orthen en vestigen we onze tweede locatie van Den Bosch in de San Salvatorkerk! Op LinkedIn en in het Brabants Dagblad zijn al een aantal artikelen geschreven en nu gaat het dan ook echt gebeuren.

Maatschappelijk Zorg Vastgoed is druk bezig om de Salvatorkerk in Orthen (Den Bosch) te verbouwen naar een prachtig en modern gezondheidscentrum. We hebben de tekeningen al gezien en voor onze praktijk zelf ook een beetje mee mogen schetsen. Het wordt echt heel erg mooi. Zeker onze praktijk al zeggen we het zelf!

Nieuwe huisarts in Salvatorkerk Orthen in Den Bosch

Nieuwe huisartsenpraktijk in Den Bosch

We gaan een praktijkruimte ontwikkelen met vier reguliere spreekkamers, één spreekkamer voor de POH-GGZ en één behandelkamer. Daarnaast bieden we natuurlijk al het zorgaanbod aan dat we ook op onze andere locaties aanbieden, zoals urine & bloed onderzoek en holteronderzoek. Het doel is om aan het eind van de zomer open te gaan, de precieze datum weten we nog niet.

(Voor)inschrijven

Wil jij je nu alvast inschrijven bij onze nieuwe huisartsenpraktijk in Orthen en je plekje veilig stellen? Dat kan. Vul het inschrijfformulier in en we garanderen dat jij als patiënt een plek hebt op onze nieuwe locatie. Zolang onze huisartsenpraktijk in de Salvatorkerk nog niet open is, kun je alvast terecht op onze andere locatie op de Hinthamerstraat in Den Bosch. Hier bieden wij hetzelfde, uitgebreide zorgaanbod aan en profiteer je direct van onze goede service.

Wil je pas overstappen als we de nieuwe locatie in Orthen openen? Dat kan ook, dan kun je je alvast voor-inschrijven. Dit kan ook via het inschrijfformulier. We schrijven je dan pas in op het moment dat we de nieuwe huisartsenpraktijk ook daadwerkelijk in gebruik nemen.

Wij verwelkomen je graag!

Visie Fonkelzorg

Bij Fonkelzorg zijn huisartsen, doktersassistentes, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners somatiek en praktijkondersteuners GGZ aangesloten die zich (weer) 100% willen richten op hun vak. Dat betekent dat ze het meest van hun tijd jou, de patiënt, willen helpen. Wij hebben een eigen visie op de huisartsenzorg en vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij onze kernwaardes en werkwijze.