Hier staan wij voor!

Wij hebben geen hutje-op-de-hei dagen nodig om onze missie en visie te formuleren. Waar wij voor staan, zit namelijk in ons DNA. Dat hebben we niet bedacht, het zit in ons. Het is voor ons zo vanzelfsprekend dat we er zelf soms van staan te kijken dat het toch echt anders is. Het is een diep gevoel van binnen, wat we hieronder in woorden hebben proberen te vangen.

Hey hallo! 🙋‍♀️

De wereld van de zorg staat erom bekend dat alles sneller, efficiënter en effectiever moet. Het gevolg: werkdruk, stress en onpersoonlijk contact. Dat vinden wij niet oké! 🙅‍


Bij Fonkelzorg doen we alles net even anders.
Zodra je een van onze vestigingen binnenkomt valt het je meteen op: dit is niet zomaar een huisartsenpraktijk. Dit is anders. 😃 Het verschil is bijna onzichtbaar en toch voelbaar.

👌De grote glimlach van de gastvrouw geeft een vermoeden.
👌De frisse wachtkamer laat al meer zien.
👌En de ontspannen sfeer tijdens de specialistische zorg is de bevestiging.


Hier zijn medewerkers meer dan alleen aanwezig.
Ze stralen en hebben échte aandacht voor jou. Van gastvrouw tot doktersassistent en van verpleegkundig specialist tot huisarts.

Ze hebben die fonkel in hun ogen die zegt: ‘Ik ben hier met veel aandacht voor jou.’ Ze hebben die lach op hun gezicht die zegt: ‘Ik heb veel plezier in mijn werk.’ Een paar dagen later krijg je zelfs een telefoontje om te vragen hoe het met je gaat. 📞 Dat is echt anders!


Bij Fonkelzorg kijken we anders naar de huisartsenzorg.
We zien namelijk de kracht van ondernemerschap in combinatie met onze passie voor zorg. Dat zorgt voor kleine veranderingen die een groot verschil maken. Althans. Het begon met kleine veranderingen. Inmiddels zijn we koploper in Nederland als het gaat om innovatieve huisartsenzorg. 💪 Andere huisartsen komen bijvoorbeeld regelmatig bij ons kijken hoe ons Medisch Contact Centrum werkt.

Wij laten zien hoe het anders kan. Je zou het eigenwijs kunnen noemen. Wij noemen het liever gepassioneerd, optimistisch en innovatief. Wij zien kansen en creëren mogelijkheden. Voor onze patiënten én onze medewerkers.


Wij geven andere aandacht. Dat is onze missie.
Wij willen niet efficiënter met onze patiënten en medewerkers omgaan, maar wél met onze onzichtbare processen. Wij geven veel aandacht aan het innoveren en verbeteren van ons werk aan de achterkant, waardoor we meer tijd en aandacht hebben voor onze patiënten aan de voorkant.

Het gevolg van deze andere aandacht: zorg met een lach. 😃

We zien je graag in een van onze vestigingen. Tot snel!

Eigenaren Sylvana, Robert en de andere Fonkelzorgers.
En natuurlijk ook namens Floortje Fonkelfee.