Seksuele gezondheid overzicht

Seksuele klachten komen in veel vormen voor en verschillen soms voor mannen en vrouwen. Het is natuurlijk handig om te weten wat je hiertegen kan doen. Ook is het belangrijk dat je weet hoe verschillende anticonceptiemiddelen werken. Of misschien ben je bang dat je een SOA hebt en weet niet precies wat je hiertegen kan doen? Lees dit allemaal (èn meer!) in onze database van medische artikelen.

bijbalontsteking wat is het en behandelingen
prep tegen hiv
polycysteus-ovariumsyndroom (PCOS)
overgang hormoontherapie
Fonkelzorg vertelt meer over manieren waarop een SOA kan worden verspreid
Een koortslip is erg besmettelijk. Veel mensen hebben er wel eens last van. Fonkelzorg vertelt je wat je kan doen om verspreiding zo veel mogelijk te voorkomen en ze zorgen dat je zelf zo min mogelijk hinder ondervindt.
Lichen sclerosus is een huidziekte die zowel bij mannen als bij vrouwen kan voorkomen. Het kan erg vervelend zijn en soms problemen veroorzaken.

Geschreven door Oscar – webredacteur bij Fonkelzorg

Nagekeken door Felicia – huisarts bij Fonkelzorg

We hopen dat je door Fonkelzorg wijzer bent geworden over seksuele klachten en voorlichting. Ben je op zoek naar een huisarts? Dan kun je je inschrijven bij een van onze Fonkelzorg praktijken. Registratie is snel, gemakkelijk en gratis. Je bent van harte welkom!

Lees ook onze andere artikelen!