Ook een warm welkom🖐🏼 aan de internationale werknemers van N2 People in de regio Noordoost Brabant!

De organisatie N2 People is gebaseerd op anders denken, geloven en doen. Hun streven is het bieden van een baan die bij de vaardigheden van werknemers passen. Hier zetten zij hoge normen van leef- en werkomstandigheden tegenover. N2 People is zich ervan bewust dat het een grote stap is om huis en haard te verlaten voor kansen in Nederland. Zij doen er alles aan om een tweede thuis te bieden voor hun mensen😇.

Dit laten zij mede zien doordat zij hun internationale medewerkers op een makkelijke manier toegang geven tot (huisartsen)zorg Fonkelzorg 🙌🏼.

Doordat er al meerdere uitzendbureaus en grotere werkgevers meedoen aan deze pilot, doen we al volop inzichten op, die wij goed kunnen gebruiken om onze processen, dienstverlening en communicatie aan te passen. Het doel is namelijk dat de zorg die wij aan hen leveren kwalitatief goed is en dat ook zo ervaren wordt😊.

Ben jij werkgever van internationale werknemers in de regio Midden of Noordoost Brabant en wil je je internationale werknemers ook een huisarts bieden?

Neem dan contact op met Robert Hazenveld manager huisartsenpraktijken Fonkelzorg (robert.hazenveld@fonkelzorg.nl) of Daphne Jansen Projectleider huisartsenzorg voor arbeidsmigranten in Noordoost Brabant (daphne@zorglinck.nl)
Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg dan de bedrijfspagina van Fonkelzorg op LinkedIn of Facebook!