Trots!😀 Waarom? Omdat de pilot Toegang tot de zorg aan arbeidsmigranten in Noordoost Brabant op volle toeren draait💪🏽. We zijn blij de internationale werknemers van APN Flexgroep welkom te mogen heten in de praktijken van Fonkelzorg😇.

Dit jaar willen graag onze dienstverlening aan 500 internationale werknemers aanbieden zodat we goed kunnen evalueren en daarmee de dienstverlening zo goed mogelijk te kunnen laten aansluiten op de wensen en behoeften van deze werknemers.

APN Flexgroep verzorgt de flexibele arbeidsschil voor haar klanten zodat zij de juiste mensen aan zich kunnen binden voor de juiste periode. APN is betrokken met het welzijn van hun medewerkers. Zij vinden het hun verantwoordelijkheid dat hun medewerkers goed in hun vel zitten, want gelukkige medewerkers zijn meestal ook betere medewerkers😊.

Daar wil Fonkelzorg graag haar steentje aan bijdragen door de medewerkers van APN van de juiste zorg de voorzien🙌🏽.

Bent u werkgever van internationale werknemers in de regio Noordoost Brabant en wilt u uw internationale werknemers ook een huisarts bieden?

Neem dan contact op met Robert Hazenveld (robert.hazenveld@fonkelzorg.nl) of Daphne Jansen Projectleider huisartsenzorg voor arbeidsmigranten in Noordoost Brabant (daphne@zorglinck.nl)

Wil je op de hoogte gehouden worden? Volg dan de bedrijfspagina van Fonkelzorg op LinkedIn of Facebook.

#hetkanwel #fonkelzorg #arbeidsmigrant #huisarts