Vaste huisarts – Fonkelzorg Eindhoven


Volgende stap in je carrière

Ben je bijna of net klaar met de huisartsopleiding? Werk je al een paar jaar als waarnemer? Ben je op zoek naar een vaste werkplek met – zonder te overdrijven – echt de allerleukste collega’s? 😎 En zou je graag in Eindhoven willen werken? Dan hebben wij de plek voor jou! 👍 

Wie zijn wij

Bij Fonkelzorg kijken we anders naar de huisartsenzorg. We zien namelijk de kracht van ondernemerschap in combinatie met onze passie voor zorg. Dat zorgt voor kleine veranderingen die een groot verschil maken. Wij laten zien hoe het anders kan. Je zou het eigenwijs kunnen noemen. Wij noemen het liever gepassioneerd, optimistisch en innovatief. Wij zien kansen en creëren mogelijkheden. Voor onze patiënten én onze medewerkers.

Wij zijn een frisse nieuwe huisartsengroep bestaande uit meerdere locaties. We zijn bezig deze verder te ontwikkelen en meer locaties te openen. In verband met de start van onze nieuwe praktijk in Eindhoven willen we van start met de samenstelling van een enthousiast, nieuw team!

Jij bent:

  • Een leuke enthousiaste huisarts die optimistisch naar het leven kijkt. Jij hebt het mooiste vak wat er is toch?😃 
  • Je wil jezelf blijven ontwikkelen op de onderwerpen die je leuk vindt;
  • Je gelooft in een warm contact met je patiënten en hebt een moderne kijk op huisartsenzorg. 

Dit bieden we jou

  • We zijn een moderne werkgever met alles wat je daarbij mag verwachten;
  • Een onwijs leuke organisatie waar we direct met elkaar communiceren en vooral veel lol hebben!
  • Onze werkprocessen zijn echt goed op orde, je kan gewoon lekker werken;
  • Je krijgt begeleiding van onze enige echte eigen Sylvana, als dat geen selling point is weten wij het ook niet meer. 😜 
  • Een werkplek op een nieuwe frisse locatie binnen een bestaande organisatie!

Lijkt dit je wat?

Wat leuk om te horen! In dat geval brengen we je graag direct in contact met Sylvana Hazenveld via hr@fonkelzorg.nl! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een dagje te komen waarnemen of een keertje bij ons komen kijken of dat gras echt zo groen is (spoiler: jazeker😉). Hopelijk tot snel!

Werken bij Fonkelzorg

Fonkelzorg is een huisartsenorganisatie waar we geloven dat mensen in de zorg weer horen te werken op hun passie & talent. Als je doet wat je leuk vindt en wat je goed kan, is je werk leuker en worden patiënten beter geholpen! Vanuit meerdere locaties werken we iedere dag met veel plezier om de beste zorg voor onze patiënten te leveren. We blijven onszelf uitdagen om de wereld iets beter te maken en houden van nieuwe ideeën.

Wil jij ook werken op je passie & talent? Sta jij optimistisch in het leven en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan willen wij kennis met je maken!

Wie zijn wij

Wij zijn een frisse nieuwe huisartsengroep bestaande uit meerdere locaties. We zijn bezig deze verder te ontwikkelen en meer locaties te openen. We hebben een leuk hecht team op de locaties in Den Bosch, Uden en Oss. We werken intensief samen met de verschillende locaties, waardoor we van elkaars expertise gebruik kunnen maken.

Zijn wij op zoek naar jou?