Volgende stap in je carrière

Werk je al een tijdje als Triagist en ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière, of ben je doktersassistent en zou je graag meer ervaring willen opdoen in Triage? Wil je mee bouwen aan de invulling van deze functie in een moderne dagpraktijk? Vind je het leuk om met vaste patiënten te werken? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Wie zijn wij

Wij zijn een frisse nieuwe huisartsengroep bestaande uit meerdere locaties en willen meerdere locaties in de toekomst openen. We hebben leuke hechte teams op de locaties Den Bosch en Uden. We willen de telefonische contacten in ons Medisch Contact Centrum verder professionaliseren en werken volgens de NTS methode, waarbij we het warme contact met de patiënt niet uit het oog willen verliezen. Omdat we de functie nog aan het ontwikkelen zijn is jouw input daarom zeer waardevol!

Functieomschrijving

 • Telefonische triage, je bent bekend met de NTS methode en kan goed urgentie en het vervolgtraject bepalen, zelfzorg adviezen geven en afspraken met de juiste zorgverlener inplannen.
 • Compassie met de patiënt. Je bent betrokken bij de patiënten en je grondhouding is dat je patiënten wil helpen met hun problemen, binnen de gestelde regels van de praktijk.
 • Ambities verwezenlijken. Je hebt de mogelijkheid om persoonlijk te groeien in onze praktijk op interesse gebieden die je zelf kan aangeven.
 • Een dynamische omgeving. Je staat open voor verandering en wil met een enthousiaste houding bijdragen aan het verbeteren van de zorg in de praktijk.

Je hebt

 • Een diploma triagist of doktersassistente
 • Bij voorkeur een aantal jaren werkervaring als triagist op de huisartsenpost of doktersassistent met triage
 • Enthousiasme!

Dit bieden we jou

 • 20-34 urige werkweek in shifts van 4 of 8u, arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg.
 • Carrière begeleiding – Wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? Hoe kunnen wij helpen je verder te ontwikkelen?
 • Opleidingen en nascholingen, op basis van de functie vereisten en je toekomstplannen.
 • Een onwijs leuk jong team waar we direct met elkaar communiceren en vooral veel lol hebben!

Ga jij ervoor?

Is deze baan als Triagist met vele mogelijkheden een mooie stap in je carrière? Solliciteer dan direct en stuur een e-mail naar hr@fonkelzorg.nl!

Werken bij Fonkelzorg

Fonkelzorg is een huisartsenorganisatie waar we geloven dat mensen in de zorg weer horen te werken op hun passie & talent. Als je doet wat je leuk vindt en wat je goed kan, is je werk leuker en worden patiënten beter geholpen! Vanuit meerdere locaties werken we iedere dag met veel plezier om de beste zorg voor onze patiënten te leveren. We blijven onszelf uitdagen om de wereld iets beter te maken en houden van nieuwe ideeën.

Wil jij ook werken op je passie & talent? Sta jij optimistisch in het leven en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan willen wij kennis met je maken!

Wie zijn wij

Wij zijn een frisse nieuwe huisartsengroep bestaande uit meerdere locaties. We zijn bezig deze verder te ontwikkelen en meer locaties te openen. We hebben een leuk hecht team op de locaties in Den Bosch en Uden. We werken intensief samen met de verschillende locaties, waardoor we van elkaars expertise gebruik kunnen maken. In ons Medisch Contact Centrum handelen we de telefoontjes en andere digitale contacten met de patiënten af.

Zijn wij op zoek naar jou?