Vacature Doktersassistent Uden

Volgende stap in je carrière

Ben jij net klaar met de opleiding of werk je al een tijdje als doktersassistente en ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Vind je een breed scala aan medische handelingen leuk en uitdagend? Help je patiënten graag aan de telefoon? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Functieomschrijving

 • Je helpt patiënten aan de telefoon met de hulpvraag, je werkt hierbij via de NTS/NHG triagewijzer. We laten patiënten laagdrempelig naar de praktijk komen, maar als het echt niet nodig is zijn ze beter geholpen met een zelfzorgadvies.
 • Je draait een eigen spreekuur met de vele medisch technische handelingen die we aanbieden (oorlavage, holter aansluiten, uitstrijkjes, CRP & urine bepalingen, bloedprikken, etc.)
 • Je helpt de zorgverleners tijdens het spreekuur, handelt patiëntcontacten af en regelt verdere zorg voor hen indien nodig.
 • Je helpt mee de medische voorraad op de kamers actueel te houden via ons recent ingevoerde Kanban systeem.
 • Je kan je specialiseren om bepaalde aanvullende spreekuren te gaan doen (reizigersvaccinatie, VVR, rijbewijskeuringen etc.)

Je hebt

 • Een diploma doktersassistente
 • Enthousiasme!

Dit bieden we jou

 • 24-34-urige werkweek, arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg.
 • Carrière begeleiding – Wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? Hoe kunnen wij helpen je verder te ontwikkelen?
 • Opleidingen en nascholingen, op basis van de functievereisten en je toekomstplannen.
 • Een onwijs leuk, jong team waar we direct met elkaar communiceren en vooral veel lol hebben!

Ga jij ervoor?

Is deze baan als doktersassistente met vele mogelijkheden een mooie stap in je carrière? Solliciteer dan direct en stuur een e-mail naar info@fonkelzorg.nl!

Werken bij Fonkelzorg

Fonkelzorg is een huisartsenorganisatie waar we geloven dat mensen in de zorg weer horen te werken op hun passie & talent. Als je doet wat je leuk vindt en wat je goed kan, is je werk leuker en worden patiënten beter geholpen! Vanuit meerdere locaties werken we iedere dag met veel plezier om de beste zorg voor onze patiënten te leveren. We blijven onszelf uitdagen om de wereld iets beter te maken en houden van nieuwe ideeën.

Wil jij ook werken op je passie & talent? Sta jij optimistisch in het leven en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan willen wij kennis met je maken!

Wie zijn wij

Wij zijn een frisse nieuwe huisartsengroep bestaande uit meerdere locaties. We zijn bezig deze verder te ontwikkelen en meer locaties te openen. We hebben een leuk hecht team op de locaties in Den Bosch en Uden. We werken intensief samen met de verschillende locaties, waardoor we van elkaars expertise gebruik kunnen maken.

Zijn wij op zoek naar jou?