Fonkelzorg - Nina Fremouw

Nina Fremouw

Praktijkondersteuner GGZ

Mijn naam is Nina en ik ben praktijkondersteuner GGZ. Ik begeleid en ondersteun mensen die even niet zo lekker in hun vel zitten en/of psychische klachten hebben.

In 2019 ben ik afgestudeerd als GGZ-agoog. In 2021 haalde ik mijn diploma praktijkondersteuner GGZ en sinds juli 2021 werk ik met veel plezier bij Fonkelzorg. In dit jonge, innovatieve team ben ik helemaal op mijn plek.

Ieder mens is anders en ik vind het een fantastische uitdaging om samen met iemand op zoek te gaan naar wat er nodig is om weer zoveel mogelijk uit het leven te halen. Ik vind het mooi om te zien hoe kwetsbaar mensen zich durven op te stellen. Daarnaast vind ik het belangrijk om echt contact te maken en snel in te springen als dat nodig is. Werken binnen een huisartsenpraktijk geeft mij de kans om dit te doen en een luisterend oor te bieden aan iedereen die dat nodig heeft.

In mijn vrije tijd hou ik van gezelligheid en mensen om me heen. Maar ik kan ook ontzettend genieten van rustige avonden op de bank met mijn vriend en twee katten.

“Een man komt bij de dokter met een vis onder de arm. De dokter zegt: “Ik zie het al, uit de kom!”.

Ik vind het belangrijk om goed voor mijn patiënten te zorgen, maar dingen ook niet zwaarder te maken dan nodig is. Wordt niemand beter van.”