Nikki Cornelissen

Doktersassistent
Aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag op locatie Uden, donderdag op locatie San Salvator

“Ik ben een persoon die klaar staat voor de praktijk en de patiënten. Ik word er blij van als een patiënt naar huis gaat met een goed en fijn gevoel!”

Waar ben je als doktersassistent mee bezig gedurende een dag?
Telefoneren. Patiënten. Medische handelingen. Administratieve taken. Medische verrichtingen. Huishoudelijke taken zoals het steriliseren van instrumenten. Urine controles.

Klinkt heel serieus… Je doet vast nog meer gedurende een dag? 😉
Haha… Ja, ik hou van gezellig kletsen met collega’s. Soms even langs lopen om te vragen hoe het met iedereen gaat tussen patiënten door. Of ik vraag of iemand nog wat te drinken wil en dan praten we even over hoe leuk we het hier vinden.

Dat klinkt dan weer heel onwerkelijk. Is het echt zo leuk bij Fonkelzorg?
Absoluut. Ik ben hier opgeklommen van stagiaire tot Fonkelzorger! Ik vind het geweldig dat ik dit werk hier mag uitvoeren. Ik heb liefde voor dit werk en voor alle patiënten.

Waar word je het meest blij van?
Dat ik zorg mag leveren aan veel patiënten en veel patiënten mag helpen met een zorg- of hulpvraag. Ik voel mezelf nuttig om me in veel dingen te verdiepen zodat ik patiënten ook daadwerkelijk goed kan helpen.

Hoe zouden je collega’s je omschrijven? 
Als iemand die heel zorgvuldig werkt en zorgvuldig omgaat met privacy gegevens van collega’s en patiënten. Ik zorg er gewoon voor dat alles goed geregeld is op de praktijk.

En als je niet werkt? Waar kunnen we je dan vinden?
Dan vind je me op het terras met vrienden of op een festival. Ik houd ook heel erg van reizen, dit doe ik vaak met mijn vriend samen. Ik vind het heerlijk om met het mooie weer een mooie strand of boswandeling te maken, een lekkere frisse neus halen.