Kimberly Heymen Fonkelzorg Coördinerend Doktersassistent

Kimberly Heymen – van Gent

Coördinerend Doktersassistent
Aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag op locatie San Salvator

“Ik vind het altijd erg fijn als we met een prettig gesprek goed op weg kunnen.”

Wat doe je over het algemeen als coördinerend doktersassistent?
Het in goede banen leiden van de dag en zorgen dat iedereen – collega’s en patiënten – een zo fijn mogelijke dag hebben.

Dat klinkt alsof positiviteit heel belangrijk is voor je?
Zeker. Het gevoel dat ik een positieve bijdrage heb kunnen leveren aan ieders dag doet me goed. Vooral als de dagen niet lopen zoals verwacht en je komt er samen goed doorheen, creëert dat een fijn. saamhorigheidsgevoel. En dat geeft mij veel voldoening.

Hoe zorg je dan voor die positieve bijdrage?
Ik heb aandacht voor de gemoedstoestand van mensen. Daar let ik op en ik probeer – waar mogelijk – tegemoet te komen aan ieders wensen, ondanks dat daar natuurlijk ook grenzen aan zitten.

Wat weten maar weinig mensen over jouw werk?
Voor mij voelt het erg veelzijdig, terwijl volgens mij de meeste mensen het als éénzijdig en administratief zien. Dat is absoluut niet zo. Ik word vaak alle kanten opgetrokken en daarin moet ik prioriteiten stellen en geregeld hulp vragen. De samenwerking daarin, maakt het voor mij het allerleukste werk.

Wat is daarin voor jou een moment om te herinneren?
Dat zijn momenten waarop het ook andersom is. Dat ik zelf ontzettend veel steun kreeg van collega’s toen het even nodig was. Ik voelde me al snel echt thuis in het team en dat is een erg fijn gevoel.

Waar houd je je mee bezig als je niet bij Fonkelzorg bent?
Ik ben het liefst bezig met mijn kinderen en dieren (daar hebben we er nogal wat van) en daar spendeer ik de meeste tijd aan. Verder haak ik, lees ik en houd ik van muziek.