Izabela Mialik

Doktersassistent (Pools/ Engels/ Nederlands)
Aanwezig van maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op locatie San Salvator

”Als ik naar huis ga en het gevoel heb dat ik iets heb kunnen bijgedragen om de patiënt te helpen. Hier krijg ik energie van!”

Wat doe jij zoal binnen Fonkelzorg? 
Ik ben werkzaam op het Medisch Contact Centrum op locatie San Salvator. In mijn functie sta ik Poolse en Engelssprekende patiënten te woord met medische en niet medische vragen, daarnaast help ik de zorgverleners tijdens de spreekuren met vertolken!

Wat bedoel je precies met de niet-medische vragen?
Een stukje informatievoorziening en begeleiding bij bijvoorbeeld inschrijvingen, uitleg over het zorgsysteem in Nederland. In sommige landen (waaronder Polen) verloopt dit namelijk op een hele andere manier!

Wat goed dat ook Internationale patiënten op deze manier geholpen worden en zélfs soms in hun eigen taal kunnen communiceren! Wat maakt je functie zo leuk? 😁
Als ik naar huis ga en het gevoel heb dat ik iets heb bijgedragen om de patiënt te kunnen helpen. Hier krijg ik energie van!

Klinkt goed. Wat doe je verder om naast je werk te ontspannen?
In mijn vrije tijd ga ik graag naar het strand of maak ik een boswandeling. 🌳 Als ik thuis ben zit ik het liefst met een boek op de bank. Genoeg hobby’s om te kunnen ontspannen.