Brenda Prinsen

Praktijkondersteuner Somatiek/ leidinggevende POH Somatiek
Aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag op locatie San Salvator

 

“Stiekem houd ik er ook erg van om mijn collega’s lekker te plagen. En samen los gaan op het Fonkelfeest. Super!”

Wacht even.. jij bent: praktijkondersteuner Somatiek, management lid en ook nog leidinggevende prakijkondersteuners POH-ouderen en somatiek? 
Jazeker. And I love it! Ik doe van alles: patiëntenzorg, pohs opleiden, junior pohs begeleiden in de spirometrie, projecten voor Fonkelzorg, pohstagaires opleiden, teammiddagen organiseren en geven, nieuwe medewerkers middagen geven, workshops helpen te ontwikkelen, collega’s pohs aanmoedigen en coachen. Soms help ik mee aan de telefoon. O ja en ik ben ook vertrouwenspersoon.

Dat is nogal wat. 😮
En dan werk ik ook nog als zzp’er naast mijn baan bij Fonkelzorg. Ik doe werk in praktijkmanagement en richt me op life- en paardencoaching. Ik heb twee paarden waarmee ik kinderen en volwassenen coach.

Oké… een echte alleskunner dus?
Nee, absoluut niet. Ik schiet in de stress als mijn computer niet werkt; daarvoor moet je echt niet bij mij zijn. Maar als het werkt, ben ik digitaal best handig.

Ah, gewoon een echt mensenmens.
Het contact met elkaar, met patiënten en collega’s geeft me inderdaad veel voldoening. Ik hou ervan om samen het werk voor elkaar krijgen, en om samen resultaten te halen. Ik wil echt een deel van het geheel zijn.

Maar er is ook een grote maar, toch?
De ‘maar’ is dat ik echt geen ochtendmens ben. Gelukkig wordt dan gerespecteerd bij Fonkelzorg. Mijn leidinggevende verwacht nooit van mij dat ik bij de dagstart ben en weet dat ik pas om half negen begin. Daarvoor lukt me echt niet. ⏰