Anke Vervuurt

HR Manager
Aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag op locatie
San Salvator

 

“Ik ben heel blij ben om voor een organisatie als Fonkelzorg te mogen werken waar zoveel respect en aandacht is voor alle mensen.”

Jij doet niet aan patiëntenzorg, maar medewerkerszorg!
Yes! Ik doe er aan de achterkant alles aan om het werk voor alle collega’s leuker, makkelijker en beter te maken zodat zij aan de voorkant alle aandacht kunnen hebben voor onze patiënten.

HR Manager klinkt belangrijk…
Is het ook. Het houdt vooral in: ballonnen opblazen en er wat leuks op zetten, met collega Monique nieuwe haakwerkjes uitzoeken die zij kan maken voor op ons kantoor. 😁

haha. Het is vast meer dan dat.
Ik bedenk wat er allemaal fonkelt en hoe we dat in (de) praktijk kunnen brengen. Ik kleur graag buiten de lijntjes.

Wat is daarin voor jou belangrijk?
Ik vind het belangrijk om samen met collega’s Fonkelzorg een nog leukere en betere werkgever te kunnen maken, zodat het een nog leukere en toffere werkplek is om te zijn. Een plek waar gelijkgestemden graag willen werken en plezier en voldoening hebben in hun werk.

Als HR Manager ken je ook iedereen?
Ja, het leukste is misschien wel dat ik met de hele organisatie te maken heb en alle mensen ken, want ik spreek iedereen ‘bij de poort’.

En jij bent toch degene die een toffe ontdekking heeft gedaan bij Fonkelzorg?
Ja, dat ben ik. In hoogsteigen persoon. 😉 Ik ontdekte dat onze kernwaarden van Fonkelzorg in de juiste volgorde het woord GLOEI vormen. (Gepassioneerd, Leren, Optimistisch, Energiek, Innovatief).