Vaste huisarts – Fonkelzorg Oss


Volgende stap in je carrière

Ben jij net klaar met de Huisartsopleiding of werk je al een paar jaar als waarnemer? Ben je op zoek naar een vaste werkplek met – zonder te overdrijven – echt de allerleukste collega’s 😎? Kan jij goed overweg met een stadse patiëntenpopulatie die af en toe wat rauw over kan komen, maar stiekem een heel klein hartje heeft? Stop met zoeken, want wij hebben de plek voor jou!👍 

Wie zijn wij

Wij kijken op een frisse nieuwe manier tegen de huisartsenzorg aan en hebben meerdere locaties in Oss, Den Bosch en Uden en openen we binnenkort een praktijk in Eindhoven. We zijn moderne huisartsen en willen graag een Fonkel in het leven van onze patiënten zijn. We willen dat er weer gelachen wordt in de praktijk en we willen af van een alleen maar serieuze werksfeer. We hebben – weer zonder overdrijven – écht het mooiste vak van Nederland en daar zijn we gewoon harstikke trots op. En jij ook. Toch? 

Omdat onze patiënten ook blij met ons zijn en we heel veel leuke lieve nieuwe patiënten mogen ontvangen, groeien we zo hard dat we voor onze locatie in Oss op zoek zijn naar een leuke collega. Jij dus. Misschien. 😉 

Jij bent

  • Een leuke enthousiaste huisarts die optimistisch naar het leven kijkt. Jij hebt het mooiste vak wat er is toch? 😃 
  • Je wil jezelf blijven ontwikkelen op de onderwerpen die je leuk vindt;
  • Je gelooft in een warm contact met je patiënten en hebt een moderne kijk op huisartsenzorg. 

Dit bieden we jou

  • We zijn een moderne werkgever met alles wat je daarbij mag verwachten;
  • Een vaste werkplek met een vast team en je eigen patiëntenpopulatie;
  • Een onwijs leuke organisatie waar we direct met elkaar communiceren en vooral veel lol hebben!
  • Onze werkprocessen zijn echt goed op orde, je kan gewoon lekker werken;
  • Je krijgt begeleiding van onze enige echte eigen Rianne en Sylvana, als dat geen selling point is weten wij het ook niet meer. 😜 

Lijkt dit je wat?

In dat geval brengen we je graag direct in contact met Sylvana Hazenveld via hr@fonkelzorg.nl! Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een dagje te komen waarnemen of een keertje bij ons komen kijken of dat gras echt zo groen is (spoiler: jazeker😉).

Hopelijk tot snel!

Werken bij Fonkelzorg

Fonkelzorg is een huisartsenorganisatie waar we geloven dat mensen in de zorg weer horen te werken op hun passie & talent. Als je doet wat je leuk vindt en wat je goed kan, is je werk leuker en worden patiënten beter geholpen! Vanuit meerdere locaties werken we iedere dag met veel plezier om de beste zorg voor onze patiënten te leveren. We blijven onszelf uitdagen om de wereld iets beter te maken en houden van nieuwe ideeën.

Wil jij ook werken op je passie & talent? Sta jij optimistisch in het leven en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan willen wij kennis met je maken!

Wie zijn wij

Wij zijn een frisse nieuwe huisartsengroep bestaande uit meerdere locaties. We zijn bezig deze verder te ontwikkelen en meer locaties te openen. We hebben een leuk hecht team op de locaties in Den Bosch, Uden en Oss. We werken intensief samen met de verschillende locaties, waardoor we van elkaars expertise gebruik kunnen maken.

Zijn wij op zoek naar jou?