Naomi van Kessel Fonkelzorg Coördinerend Doktersassistent

Naomi van Kessel

Coördinerend Doktersassistent
Aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag op locatie Uden, dinsdag op locatie San Salvator

“Vriendinnen noemen mij ook wel eens een sociale vlinder. En ik vind het ook heerlijk om te reizen met mijn partner en de wereld te ontdekken!”

Jij bent graag ‘in control’ en de baas hebben we gehoord? 😉
Ja, precies. Ik ben de baas van de takenlijsten. Ik zorg ervoor dat al onze Fonkelzorgers aan het einde van de dag nog zin en energie hebben voor hun eigen avondprogramma!

Iets met werk/privé-balans en een gezonde levensstijl dus?
Exact. Ik vind het ook heerlijk om – wanneer het kan – in de pauze even lekker met mijn collega’s buiten te gaan wandelen. Daarnaast haar ik veel energie uit het patiëntencontact. Telefonisch en op mijn spreekuur als doktersassistente.

Je klinkt heel tevreden… ✌🏼
Ik krijg gewoon veel energie van mijn werk. Ik kan mijzelf hier ontwikkelen en krijg daar de ruimte en mogelijkheden voor. Ik voel me echt gewaardeerd bij Fonkelzorg.

Wat is een van je mooiste momenten in je werk?
Een dierbare herinnering is dat wij een migrant – een meisje van 4 –  geholpen hebben met een zondagmiddagarmpje. Terwijl ze bij het ziekenhuis en andere huisartsen praktijken al afgewezen was omdat zij en haar ouders geen verzekering hadden. Moeder was zo enorm dankbaar voor onze hulp. Dit gaat over denken in mogelijkheden! :)

Wauw. Dat klinkt mooi.
Ik vind het gewoon leuk om uitdagingen aan te gaan en om buiten de lijntjes te kleuren. Ik ben trots op Fonkelzorg!