Bibi Pijnenburg

Gastvrouw
Aanwezig op maandag, woensdag en donderdag op locatie San Salvator, op vrijdag op locatie Antonius

”Ik probeer onze patiënten zo goed mogelijk te helpen waardoor het bezoek aan de huisarts fijn verloopt en prettig aanvoelt!”

Jij bent gastvrouw bij Fonkelzorg. Wat houdt die functie precies in? 
Ik verwelkom alle Fonkelzorg patiënten aan de balie. Daarnaast verwerk ik nieuwe inschrijvingen, plan ik afspraken in en zorg ik ervoor dat de praktijk en kantine er opgeruimd en netjes uit zien. 😎

Leuk én veelzijdig! Wat doe je naast je reguliere taken nog meer?
Af en toe even gezellig kletsen met collega’s. Genieten van de koekjes en het fruit dat er altijd staat. Of even naar buiten voor een klein wandelingetje met collega’s! Er is ook altijd ruimte voor een kort, gezellig belletje naar een van de andere gastvrouwen op de andere Fonkelzorglocaties!

Klinkt niet vervelend, vooral die koekjes! 🍪😋Hé en waar haal jij de meeste energie uit in je functie?
Een patiënt zo goed mogelijk kunnen helpen. Vaak kom je bij de huisarts om niet z’n leuke reden, maar het bezoek kan natuurlijk wel fijn verlopen en prettig aanvoelen. Daar probeer ik met mijn collega’s voor te zorgen! Daarnaast krijg ik ook veel energie van het contact met mijn collega’s, ik hou er enorm van om in contact te zijn met mensen!

Is er nog iets wat mensen niet weten over jouw functie?
Dat we vaak snel moeten schakelen. Van een rustig moment kun je zo ineens bezig zijn met een spoedje waardoor je soms na een uur pas weer terug op plek zit om verder te gaan met de taak waarmee je bezig was. 🙃