Rianne - huisarts

Rianne Dalebout

Huisarts/ praktijkleider Oss
Aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op locatie Oss

Ik hou ervan om bij te kletsen met de assistentes en andere collega’s. Vooral de gezellige babbel en even binnenlopen bij elkaar vind ik belangrijk.” 

Iedereen kan zich wel een voorstelling maken bij het werk van een huisarts. Is er nog iets wat aan jouw werk anders is?
Naast het spreekuur en mijn werk als regie-arts doe ik ook managementtaken binnen het MT (management team) en werk ik als praktijkleider in Oss.

Wat vind jij het aller, maar dan ook echt het allerbelangrijkste 😄 in je werk?
Persoonlijke aandacht. Een patiënt is geen nummer maar een persoon. En dat geldt ook voor mijn collega’s: ik geef iedereen graag de persoonlijke aandacht op de manier die voor hem of haar nodig is.

Enne… wat weet eigenlijk niemand over die aandacht die je graag geeft? (We zullen het niet verder vertellen 🙈)
Nou… de vieze ingreepjes vind ik juist het leukste. Dus snijden, pus verwijderen, teennagels half wegknippen. Dat soort dingen.

Kijk, dat is nog een juicy informatie. Heb je nog iets leuks?
Ik denk dat het goed is om te zeggen dat we natuurlijk graag gezondheidsadviezen geven, maar day wij ook gewoon wijn drinken en soms een zak chips of een reep chocola in 1x op eten. Dat moet soms gewoon eens kunnen 😁.

Yes! Je bent niet alleen huisarts, maar ook ‘gewoon mens’.
Precies. Ik houd ook van borrelen met familie en vrienden. Daarnaast houd ik van duiken, snowboarden en wielrennen. En sinds een half jaar heb ik een puppy waar ik graag tijd mee doorbreng.