Fonkelzorg - Jeroen Arts specialist

Jeroen Arts

Huisarts/ praktijkleider Uden
Aanwezig op maandagochtend, dinsdag en donderdag op locatie Uden

”Met de patiënt naar een oplossing zoeken voor zijn/ haar gezondheidsproblemen, liefst natuurlijk genezing! Dat geeft mij veel voldoening!”

Jij bent huisarts en daarnaast ook praktijkleider op locatie Uden, wat houdt dit precies in?
Naast mijn werkzaamheden als huisarts waarbij ik consulten en visites doe bij patiënten, stuur ik ook ons fijne team in Uden aan en coördineer ik de zorg op deze locatie. Daarnaast zit ik ook in het managementteam waarbij we veelvuldig vergaderen over lopende processen en we met de andere leden kijken hoe we de zorg nóg beter kunnen maken! ✨

De zorg beter maken klinkt als dankbaar werk! Wat geeft jou voldoening in jouw functie(s)?

Met de patiënt naar een oplossing zoeken voor zijn/ haar gezondheidsproblemen, liefst natuurlijk genezing! Daarnaast geeft het me voldoening te zien dat het team aan het einde van de dag met een afgerond gevoel/ positief ervaren dag naar huis gaat. Het geeft me ook veel energie als ik merk dat de processen bij Fonkelzorg en op onze locatie in Uden mede door mijn bijdrage steeds beter verlopen. 

Een veelzijdig pakket zo te lezen! 😊
Klopt! Wat veel mensen ook niet weten is dat een huisarts ook veel ‘onzichtbare’ werkzaamheden heeft. Denk aan; overleggen met ziekenhuis/ instellingen, kwaliteitsverbeteringen, vraagbaak zijn voor de POH en Doktersassistenten. In de breedte kunnen we veel voor mensen betekenen. Dat maakt het vak ook zo leuk!