Vacature doktersassistent arbeidsmigranten (Pools, Roemeens, Bulgaars)

Szukasz pracy jako asystent medyczny? Więc spójrz tutaj!

Volgende stap in je carrière

Vind jij het leuk om arbeidsmigranten in Nederland te helpen met hun zorgvraag? Heb je zelf een soortgelijk traject gedaan en wil je die kennis en ervaring delen? Vind je het leuk om in de zorg te werken en dagelijks bezig te zijn om patiënten zo goed mogelijk te helpen? Dan hebben wij de baan voor jou!

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor arbeidsmigranten binnen de praktijk. Dat wil zeggen dat je medische maar ook niet-medische vragen beantwoordt en bijvoorbeeld uitlegt hoe de zorg in Nederland werkt. Je helpt arbeidsmigranten met hun zorg vragen en probeert zo goed mogelijk een oplossing te vinden voor hun medische problemen binnen de grenzen van de Nederlandse zorg – die is namelijk niet altijd hetzelfde als in het thuisland.

 • Je helpt patiënten aan de telefoon met de hulpvraag, je werkt hierbij via de NTS/NHG triagewijzer. Als het nodig is laat je patiënten naar de praktijk komen, maar vaak vinden ze het fijn om aan de telefoon al geholpen te worden.
 • Je kan als daar behoefte aan is een eigen spreekuur draaien met de vele medisch technische handelingen die we aanbieden (oor lavage, holter aansluiten, uitstrijkjes, CRP & urine bepalingen, bloedprikken, etc.)
 • Je helpt de zorgverleners tijdens het spreekuur, handelt patiënten contacten af en regelt verdere zorg voor ze indien nodig.
 • Je kan je specialiseren om bepaalde aanvullende spreekuren te gaan doen die voor de arbeidsmigranten relevant zijn.

Je hebt

 • Vloeiend Poolstalig, met een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Bij voorkeur spreek je ook een andere relevante taal voor arbeidsmigranten (Roemeens/Bulgaars/Spaans)
 • Een opleiding in de zorg, bij voorkeur een opleiding met een medisch achtergrond (MBO/HBO verpleegkunde, doktersassistente met triage)
 • Optimistisch; iemand die mogelijkheden ziet en initiatief durft te tonen;
 • Enthousiast, energiek en breed inzetbaar;
 • Representatief met goede sociale en communicatieve vaardigheden;

Dit bieden we jou

 • Dagen en werktijden in overleg, goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO Huisartsenzorg.
 • Carrière begeleiding – Wat vind je leuk? Waar krijg je energie van? Hoe kunnen wij helpen je verder te ontwikkelen?
 • Opleidingen en nascholingen, op basis van de functie vereisten en je toekomstplannen.
 • Een onwijs enthousiast, gedreven team waar we direct met elkaar communiceren en respect hebben voor elkaar.

Ga jij ervoor?

Is deze baan als doktersassistente met vele mogelijkheden een mooie stap in je carrière? Solliciteer dan direct en stuur een mail naar hr@fonkelzorg.nl!

Werken bij Fonkelzorg

Fonkelzorg is een huisartsenorganisatie waar we geloven dat mensen in de zorg weer horen te werken op hun passie & talent. Als je doet wat je leuk vindt en wat je goed kan, is je werk leuker en worden patiënten beter geholpen! Vanuit meerdere locaties werken we iedere dag met veel plezier om de beste zorg voor onze patiënten te leveren. We blijven onszelf uitdagen om de wereld iets beter te maken en houden van nieuwe ideeën.

Wil jij ook werken op je passie & talent? Sta jij optimistisch in het leven en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan willen wij kennis met je maken!

Wie zijn wij

Wij zijn een frisse nieuwe huisartsengroep bestaande uit meerdere locaties. We zijn bezig deze verder te ontwikkelen en meer locaties te openen. We hebben een leuk hecht team op de locaties in Den Bosch en Uden. We werken intensief samen met de verschillende locaties, waardoor we van elkaars expertise gebruik kunnen maken.

Zijn wij op zoek naar jou?